Tuesday, August 14, 2012

shopping raya at temerloh

salam semua pada 11.8 iaitu hari sabtu baru2 ini biela n roomate pergi ke temerloh untuk shopping raya .
sesampai je sana kitorng terus terjah2 kedai yg ada disana untuk membeli brng2 raya...
hnya akma (de),mila (angah),azie (achik) yg membeli brng tuk raya ,biela tidak sebab semngat raya xde [pon dalam diri sesungguhnya teramat 2 sayang tuk meninggalkan bulan ramadan yg berkat ini.... ape2 pon jom tgk gmbar kitorng semasa disana ..jommmm

tengah memilih baju yg nak membawa balik umah untuk family..tapi xtau nak pilih..aduii..




sedang memilih nak yg mana satu ni...adoii...akma(de) n azie(acik)
dan akhir sekali selamat hari raya pada readers2  blog biela...maaf zahir n batin...
xsabar esok dah nak blik....salam aidilfitri semua...jgn main mercun ye...nanti akan membahayakan diri korang semua....salam sayang....da....nantikan citeer dari biela ag yer......

2 comments:

siti khadijah said...

seronok shopping!!!

Biela Yusoff.. said...

hehe..sgt2 seronok hehe tapi letihla sikit sebb puasakan...lame xcht ngn akak...