Saturday, July 9, 2011

ya Allah tabahkanlah hatiku.....

assalamualaikum pembuka bicara....

emm..dah lama biela x jenguk blog kesyangn biela nie....emm..actually nak citer perkara yg baru je berlaku semalam pada biela....yaAllah mcm xcaye jer...selama ini aku berjaga-jaga agar jgn cuai tapi AKHIRNYA TERJADI JUGAK..YAaLLAH..dompetku hilng!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tidak!!!!!!!!!!!!!!!!!!memang xterjangkala aku benda nie nak berlaku dalam aku berjaga222.....dalam 2 ada benda pentng tau i/c ,kad bank ,lesen ,n yg pentng sekali tiket aku nak balik kampung...arrr...nape nie jadi......mmg aku nangis sesgtla semalam..xtau nak cakap ape dah....dah gtau kat pak guard then dah block kad bank yg tggl skrng repot polis je.....arr...alhmdulilah aku dah dapt terima dgn kehilangn dompetku..tapi still algi teringatkan dia coz dompet hadiah dari kakakku kpdaku..benda yg aku syngla....

tapi aku sgt22 berharap dapat jmpa balik dompetku..amin...

kalu duit xde xpe aku xkesah dah yg pentng aku dapat balik dompet aku,kad bank n i/c...2 yg pentng sekali....

salam ...
berharap sesgt.....

2 comments:

NynaMysarah said...

Sabar jela, yg pnting pas niyh. be more carefull (:

Biela Yusoff.. said...

emm.....ye....